Meny

Varje råvara förtjänar sin plats, varje smak har en roll. Bra matlagning handlar om att ta vara på det vi har, att aldrig ta genvägar. Ser du samma ingrediens i en annan form på en annan rätt? Det är för att vi ser dess  potential, vi slänger inget.

Vi jobbar med folk som lever för sitt hantverk. Odlare som vaktar sina grönsaker som familjehemligheter, fiskare som vet exakt när havet är på  bästa humör, plockare som letar svamp och ostron som det vore guld.

Fisken och skaldjuren? det finns färskt, och så finns det det här. Nyss uppdraget, fortfarande saltvatten droppandes från havet,  rätt säsong, rätt plats, rätt händer. Vi tar bara det bästa, inget annat intresserar oss. 

Köttet? Vilt eller från hållbara gårdar. Smaker som fått tid att mogna, som har en historia, en själ.

Vinet? Berusande, småskaligt, hantverksmässigt, från vinmakare som gör sitt jobb med samma kärlek som vi. Helst ekologiskt och biodynamiskt. Men framför allt utvalt för att vi tycker det är jävligt bra.

 

alba-logo

Kontakt

Öppettider

  1. tis - tor
  2. fre
  3. lör
  4. sön