Meny

Vår meny

Vår filosofi bygger på att erbjuda god mat i en stämningsfull atmosfär och en avkopplande helhetsupplevelse för våra gäster. Vi är hängivna till att bemästra att sammanväva elegans med lekfullhet. Vi strävar efter att använda högkvalitativa råvaror från lokala producenter och arbetar i enlighet med säsongens tillgångar. Det innebär att vår meny är föränderlig och anpassas regelbundet för att spegla de
bästa råvarorna som är tillgängliga vid varje tillfälle. Genom att arbeta utifrån säsong kan vi garantera att våra rätter är färska, smakrika och hållbara.

Vår matlagning bygger på genuint hantverk och lång erfarenhet av både det europeiska och nordiska köken. Allt tillagas från grunden, i vårt öppna kök har du som gäst möjlighet att följa matlagningen från råvara till färdig rätt.

På Alba är vi stolta över att erbjuda smaksäkerhet traditionell från olika delar av världen, där fokus ligger på att skapa en gastronomisk upplevelse som är lika minnesvärd som den är njutbar. Välkommen att upptäcka vår meny.

alba-logo

Kontakt

Öppettider

  1. ons - lör