_DSF8072

Matstudio

Vi är otroligt glada att få välkomna er till vår matstudio på Pusterviksgatan! En kväll fylld av kulinarisk njutning och unika upplevelser. Våra skickliga kockar kommer att vara er guide genom kvällen och dela med sig av sin expertkunskap för att skapa en minnesvärd upplevelse för er och era vänner eller kollegor.

Med den vackra omgivningen av Göteborgs vallgrav precis utanför dörren och fiskekörkans takås i periferin kan ni förvänta er en genuin och unik atmosfär under er vistelse hos oss. Vi strävar efter att använda lokala råvaror och traditionella recept för att ta er med på en smakresa genom västkustens kulinariska värld.

Oavsett om ni vill ha en mer interaktiv upplevelse genom att delta aktivt i matlagningen eller om ni föredrar att bli serverade genom kvällen av våra kockar, så kommer ni att få möjlighet att lära er nya tekniker och smakupplevelser. Vårt mål är att lämna era magar glada och era smaklökar belåtna.

Så än en gång, varmt välkomna! Låt oss tillsammans skapa minnen och uppleva en otrolig smakupplevelse tillsammans. Vi ser fram emot att få ta hand om er och skapa en kväll ni sent kommer att glömma.

/ Marcus Borthteiry 

alba-logo

Kontakt

Öppettider

  1. tis - tor
  2. fre - lör